Nobel Biocare X-Guide

Cirurgia d’implants assistida per ordinador

X-Guide de Nobel Biocare, juntament amb el programari DTX Studio Suite, és un sofisticat sistema per a la col·locació d’implants que permet realitzar la cirurgia d’implants de manera més segura i ràpida. El sistema de guiatge tridimensional d’aquest sistema permet a l’odontòleg inserir l’implant al maxil·lar a mà alçada, sense necessitat de cirurgia prèvia i amb un grau de precisió altíssim.

El resultat de l’aplicació d’aquesta sofisticada tecnologia en la col·locació d’implants a Ortodent és una reducció dràstica del temps que es requereix per a completar el procés i també del temps de la recuperació.

Amb el sistema tradicional de col·locació d’implants cal fer una cirurgia prèvia per a inserir l’implant a l’os i esperar durant dies abans no es pot fixar la pròtesi provisional. A Ortodent, amb el sistema X-Guide per a la cirurgia d’implants i el sistema CEREC per al disseny i la producció de les corones, apliquem un protocol altament eficient que ens permet completar la col·locació d’implants amb càrrega immediata de la pròtesi en un temps rècord i amb les màximes garanties pel que fa a la seguretat de la cirurgia, a la comoditat del pacient i als resultats en confort i durabilitat de l’implant.

Aplicacions de Nobel Biocare X-Guide

Implantologia

A Ortodent treballem amb les últimes novetats en el món dels implants, per tal d’oferir-te el millor tractament.

Les nostres instalacions

Sempre atents a les novetats per tal de poder oferir tractaments individualitzats d’última generació perquè puguis gaudir del benestar d’una boca sana.