CEREC

Sistema de producció de pròtesis a mida a la consulta

A Ortodent fabriquem moltes de les nostres pròtesis a la mateixa clínica mitjançant el sistema CEREC o Ceramic Reconstruction (reconstrucció amb ceràmica) amb els millors materials disponibles i amb resultats excel·lents i molt naturals. Amb CEREC el Dr. Anton Auladell controla tot el procés de planificació, disseny i producció de la pròtesi dins la consulta i en presència del pacient, sense necessitat d’utilitzar les desagradables safates d’impressions que es fan servir en el sistema tradicional de creació de les pròtesis, que requereixen la realització de motllos.

La introducció de CEREC en el nostres serveis de pròtesis s’emmarca en la millora continua de la qualitat en l’atenció als nostres pacients i en l’eficiència dels tractaments que els oferim. Amb CEREC dissenyem i produïm la majoria de les corones, les incrustacions i les facetes que col·loquem a la consulta, amb excel·lents resultats i escurçant el nombre de visites necessari i els temps dels tractaments.

Amb CEREC podem realitzar restauracions molt ràpides de les peces dentals amb aparença natural i amb resultats que romanen perfectes durant anys, sense vores fosques a la corona, sense reaccions al·lèrgiques i sense molèsties a les genives.

Els avantatges del sistema CEREC

Més ràpid

Presa de mides, producció de les pròtesis i col·locació en una sola sessió d’una hora.

Més còmode

Escanejat digital de la zona a tractar, sense safata ni pasta d’impressions.

Producció de la pròtesi definitiva, sense fase provisional.

Millors resultats

Màxima precisió en la presa de mides.

Materials ceràmics d’alta qualitat amb aparença natural i de llarga durada.

Com funciona CEREC

1. El metge obté les imatges en tres dimensions de la zona a restaurar, amb la mini-càmera Omnicam®. Aquesta càmera també capta fidelment el color natural de les dents.

2. El programari CAD (disseny assistit per ordinador) de CEREC analitza els paràmetres i genera el disseny de la peça que cal crear, ja sigui una incrustació, una corona sencera o una faceta.

3. La fresa del CEREC talla i poleix la pròtesi a partir d’una peça de ceràmica de la tonalitat adient.

4. El metge pot col·locar al moment la pròtesi i finalitzar el tractament.

Aplicacions de CEREC

Restauració

Aquesta tècnica permet tractar i mantenir les boques que han perdut alguna peça dentaria, ja sigui per absència congènita –agenèsies-, per traumatisme o bé malaltia -càries, periodontitis-.

Estètica

L’estètica dental cerca l’harmonia i la bellesa en el somriure dels pacients. Ajudant-los a millorar la seva aparença, benestar i salut.

Pròtesis

La finalitat principal de l’ús de les pròtesis és la funció de la boca en el seu conjunt. Es tracta d’un recurs que generalment no té contraindicacions.

Les nostres instalacions

Sempre atents a les novetats per tal de poder oferir tractaments individualitzats d’última generació perquè puguis gaudir del benestar d’una boca sana.