Odontopediatria

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia encarregada de tractar els nens. L’odontopediatre serà, per tant, l’encarregat d’explorar i tractar al pacient. També s’encarrega de detectar possibles anomalies en la posició dels maxil·lars o de les dents per a remetre a l’ortodontista (especialista en ortodòncia) i de fer un tractament restaurador quan sigui el cas. El tractament restaurador principalment es compon de tractar els traumatismesi tractar les càries produïdes i les seves conseqüències.

lL’objectiu principal de l’odontopediatria és la prevenció i tractament oral en adolescents i nens. És important que se li transmeti al nen una actitud positiva per que generi tranquil·litat i que el nen pugui emportar-se una bona experiència.

Altres tractaments

Preventiva

Interceptiva

Correctiva

Emblanquiment

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /usr/home/ortodent.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /usr/home/ortodent.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/usr/home/ortod...', 'saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /usr/home/ortodent.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52